RoomRaccoon bundelt de krachten met Vrbo om gebruikers in contact te brengen met een wereldwijd publiek van vakantieverhuurders

september 26, 2023 Lindsay
Home > Press Release > RoomRaccoon bundelt de krachten met Vrbo om gebruikers in contact te brengen met een wereldwijd publiek van vakantieverhuurders
Dit bericht delen

De samenwerking van RoomRaccoon en Vrbo geeft gebruikers toegang tot een wereldwijde markt van vakantieverhuurders.

(Breda) 26 september 2023 – RoomRaccoon, een toonaangevend hotel management systeem voor onafhankelijke hotels en accommodaties, heeft haar nieuwe tweerichtingsintegratie met Vrbo, een toonaangevende marktplaats voor vakantieverhuur, aangekondigd.

Dankzij de directe API-verbinding kunnen accommodatiebeheerders moeiteloos alle aspecten van hun Vrbo-aanbod in realtime beheren via het RoomRaccoon-dashboard. Dit elimineert overbodige gegevensinvoer en zorgt voor accurate informatie en een actuele beschikbaarheid voor potentiële gasten.

“De groeiende markt voor vakantieverhuur biedt lucratieve mogelijkheden voor accommodatiebeheerders”, zegt Tymen van Dyl, CEO en oprichter van RoomRaccoon. “Onze nieuwe tweerichtingsintegratie met Vrbo stelt onze gebruikers in staat om een wereldwijd publiek van reizigers aan te boren die op zoek zijn naar unieke vakantie ervaringen, waardoor de zichtbaarheid van hun accommodaties toeneemt en dit leidt tot een hogere bezettingsgraad en uiteindelijk een grotere winstgevendheid.”

Ioannis Synanidis, eigenaar van KeynStay Villas & Homes, zegt: “De nieuwe integratie tussen RoomRaccoon en Vrbo creëert nieuwe verkoopkansen voor ons aanbod van unieke villa’s in Griekenland. Het brengt ons moeiteloos in contact met een groot netwerk van reizigers die op zoek zijn naar unieke accommodaties, terwijl het onze bedrijfsvoering en boekingsprocessen stroomlijnt.”

De integratie versterkt RoomRaccoon’s channel- en distributie management wat het voor gebruikers mogelijk maakt om eenvoudig gebruik te maken van 200+ krachtige verkoopkanalen zonder extra commissie.

De integratie van RoomRaccoon en Vrbo is nu beschikbaar voor accommodatiebeheerders wereldwijd.

Over Vrbo

In 1995 introduceerde Vrbo een nieuwe manier voor mensen om te reizen, waarbij huiseigenaren worden gekoppeld aan gezinnen en vrienden op zoek naar een plek om te verblijven. We hadden maar één doel: mensen de nodige ruimte bieden om te ontsnappen aan de dagelijkse bezigheden en gewoon samen te zijn. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een wereldwijde gemeenschap van huiseigenaren en reizigers, met unieke accommodaties over de hele wereld. Vrbo maakt het gemakkelijk en leuk om blokhutten, appartementen, strandhuisjes en elke soort accommodatie daartussen te boeken. Vrbo maakt deel uit van Expedia Group en biedt huiseigenaren en beheerders van vastgoed een bereik van meer dan 750 miljoen bezoeken per maand op de websites van Expedia Group.

Voor meer informatie, bezoek www.vrbo.com.

Over RoomRaccoon

RoomRaccoon is een bekroond hotel management systeem dat al door duizenden onafhankelijke accommodaties over de hele wereld vertrouwd wordt. Het op de cloud gebaseerde platform van RoomRaccoon stelt hoteliers en aanbieders van accommodaties in staat om met een uitgebreid assortiment producten en oplossingen de omzet te verhogen, de activiteiten te stroomlijnen en de ervaring van de gast te verbeteren. En met meer dan 400 integraties is RoomRaccoon in deze markt een van de oplossingen met de meeste connecties. RoomRaccoon is in 2017 opgericht door een hoteleigenaar en een technisch specialist en werd in 2020 en 2021 door Hotel Tech Report bekroond met de titel van beste hotel management systeem ter wereld.

Voor meer informatie, bezoek roomraccoon.nl

Media Contact
Lindsay Krause
[email protected]

Author Image

Lindsay

Gerelateerde berichten