RoomRaccoon en HyperGuest ontwikkelen integratie om de distributie voor onafhankelijke hotels te verbeteren

november 8, 2023 Lindsay
Home > Press Release > RoomRaccoon en HyperGuest ontwikkelen integratie om de distributie voor onafhankelijke hotels te verbeteren
Dit bericht delen

(Breda) 9 november 2023 –RoomRaccoon, een toonaangevend hotel management systeem voor onafhankelijke hotels, is een samenwerking aangegaan met HyperGuest, een vooraanstaand distributie- en connectiviteitsplatform voor hotels. Deze strategische samenwerking biedt gebruikers van RoomRaccoon toegang tot een wereldwijde distributiemarkt en stelt hen in staat hun kamers direct en op grote schaal te verkopen aan B2B-partners.

De tweezijdige API-verbinding met RoomRaccoon’s Channel Manager zorgt ervoor dat inventaris en tarieven via alle kanalen direct worden doorgegeven aan HyperGuest, zodat hoteliers meer boekingen kunnen ontvangen tegen lage commissies van reisaanbieders zoals reisbureaus, gespecialiseerde OTA’s en organisaties voor zakenreizen.

“We zijn trots op de samenwerking met HyperGuest en het feit dat we onze gebruikers toegang kunnen geven tot hun uitgebreide B2B-distributienetwerk,” zegt Steven Reffin, Head of Partnerships bij RoomRaccoon. “Dankzij deze samenwerking kunnen hoteliers hun tarieven efficiënter beheren en de zichtbaarheid van hun accommodaties vergroten, wat leidt tot een hogere bezettingsgraad en meer winstgevendheid.”

Door middel van transparante boekingsgegevens geeft de integratie met HyperGuest hotels meer controle over de relatie met de gast. Vergeleken met andere OTA-boekingen hebben gebruikers van RoomRaccoon nu direct toegang tot de gastgegevens op het moment van de boeking, waardoor meer gepersonaliseerde service kan worden geboden. Daarnaast kunnen hoteliers met RoomRaccoon’s geautomatiseerde functie, RaccoonUpsell, producten en diensten upsellen en cross-sellen om de toegevoegde waarde van iedere gast te maximaliseren.

Kristine Meyer, Strategic Partnership Manager bij HyperGuest, zegt: “We zijn blij om onze samenwerking met RoomRaccoon aan te kondigen! Deze samenwerking is een belangrijke mijlpaal voor beide organisaties. Met gedeelde visies en een passie voor innovatie, geloven we dat deze combinatie het bereik van HyperGuest zal vergroten en een aanzienlijke toegevoegde waarde zal bieden aan de gebruikers van RoomRaccoon.”

De integratie van RoomRaccoon en HyperGuest is beschikbaar voor hoteliers wereldwijd.

Over HyperGuest

HyperGuest, de toonaangevende marktplaats voor hotel distributie, verbindt hotels rechtstreeks met een breed scala aan reisaanbieders. Onze real-time connectiviteit stelt hoteliers in staat om de distributie van hun inventaris te optimaliseren, de bedrijfsvoering te stroomlijnen en de omzet te verhogen. HyperGuest is opgericht in 2020 en opereert wereldwijd met kantoren in Israël, Barcelona, Buenos Aires, Miami en India. Ons geavanceerde platform en intelligente B2B-marktplaats vereenvoudigen de toevoer van boekingen, waardoor directe boekingsstromen op schaal mogelijk worden voor zowel hotels als reisaanbieders. HyperGuest is opgericht in 2020 en opereert wereldwijd met kantoren in Israël, Barcelona, Buenos Aires, Miami en India.

Over RoomRaccoon

RoomRaccoon is een bekroond hotel management systeem dat al door duizenden onafhankelijke accommodaties over de hele wereld vertrouwd wordt. Het op de cloud gebaseerde platform van RoomRaccoon stelt hoteliers en aanbieders van accommodaties in staat om met een uitgebreid assortiment producten en oplossingen de omzet te verhogen, de activiteiten te stroomlijnen en de ervaring van de gast te verbeteren. En met meer dan 400 integraties is RoomRaccoon in deze markt een van de oplossingen met de meeste connecties. RoomRaccoon is in 2017 opgericht door een hoteleigenaar en een technisch specialist en werd in 2020 en 2021 door Hotel Tech Report bekroond met de titel van beste hotel management systeem ter wereld.

Media contact
Lindsay Krause, Senior Brand Manager
[email protected]

Author Image

Lindsay

Gerelateerde berichten