RoomRaccoon kondigt integratie met Nuki aan om hotel check-ins te verbeteren

mei 30, 2023 Lindsay
Home > Press Release > RoomRaccoon kondigt integratie met Nuki aan om hotel check-ins te verbeteren
Dit bericht delen

De tweerichtings integratie versnelt het incheckproces van gasten en bespaart het hotelpersoneel kostbare tijd.

(Breda) 30 mei 2023 – RoomRaccoon, een toonaangevende aanbieder van hotel management software voor onafhankelijke hotels, kondigt een integratie aan met Nuki, een aanbieder voor oplossingen voor slimme toegang. Door deze samenwerking worden hotel check-ins voor de moderne gast verbeterd en gemoderniseerd.

Dankzij de tweerichtings integratie kunnen RoomRaccoon-hoteliers en hosts, inclusief vakantieverhuur, boetiek hotels en andere onafhankelijke accommodaties, hun activiteiten stroomlijnen en probleemloze en veilige toegang bieden met behulp van de smart lock oplossing. Deze integratie biedt verschillende voordelen, waaronder:

Contactloze check-in: Gasten kunnen inchecken en toegang krijgen tot hun kamer via hun smartphone met geautomatiseerde toegangscodes die worden gedeeld tijdens het online inchecken. Bovendien elimineert de integratie de behoefte aan fysieke sleutels of sleutelkaarten, waardoor de werklast van het hotelpersoneel en de verhuurders van vakantiewoningen veel minder wordt.

Veilige toegangscontrole: Hotelpersoneel kan via het platform van RoomRaccoon eenvoudig en in realtime de toegang van gasten beheren en bewaken. Op afstand kan toegang worden verleend of juist ingetrokken, waardoor het hoogste niveau van beveiliging en controle over de verblijven van gasten kan worden gegarandeerd.

Verbeterde gastervaring: Gasten kunnen genieten van zelf inchecken zonder problemen, krijgen vanaf hun smartphone toegang tot de controlekamer en ervaren tijdens hun verblijf een nieuw niveau van gemak en veiligheid.

De integratie verbetert het bekroonde platform van RoomRaccoon, dat alle tools en functionaliteit biedt die eigenaren, hosts en hoteliers nodig hebben om hun bedrijf te beheren en te laten groeien, of ze nu 10 of 100 kamers hebben.

‘’We zijn verheugd om Nuki te verwelkomen op onze groeiende integratiemarktplaats.”, zegt Steven Reffiin, Head of Partnerships bij RoomRaccoon. “Check-ins zijn altijd een van de meest tijdrovende processen geweest voor hotelpersoneel. Met RoomRaccoon en Nuki kunnen hoteliers en hosts het check-in proces versnellen en hun team kostbare tijd besparen, terwijl ze tegelijkertijd de gastervaring verbeteren.”

“Ons aanbod van oplossingen zet de standaard voor slimme hosting in de korte termijn verhuur branche door een focus op continue klantgerichte verbeteringen en kwaliteit. Met de nieuwe integratie met RoomRaccoon kunnen we onze services aan hosts verder verbeteren en processen vereenvoudigen door alles op één plek aan te bieden”, zegt Markus Gruber, Head of Business Solutions & Services bij Nuki.

Deintegratie van RoomRaccoon en Nuki is beschikbaar voor hotels en aanbieders van accommodaties over de hele wereld.

Over RoomRaccoon

RoomRaccoon is een bekroond hotel management systeem dat al door duizenden onafhankelijke accommodaties over de hele wereld vertrouwd wordt. Het op de cloud gebaseerde platform van RoomRaccoon stelt hoteliers en aanbieders van accommodaties in staat om met een uitgebreid assortiment producten en oplossingen de omzet te verhogen, de activiteiten te stroomlijnen en de ervaring van de gast te verbeteren. En met meer dan 400 integraties is RoomRaccoon in deze markt een van de oplossingen met de meeste connecties. RoomRaccoon is in 2017 opgericht door een hoteleigenaar en een technisch specialist en werd in 2020 en 2021 door Hotel Tech Report bekroond met de titel van beste hotel management systeem ter wereld.

Media contact

Lindsay Krause

[email protected]

Author Image

Lindsay

Gerelateerde berichten