RoomRaccoon lanceert de Website Builder, een alles-in-één website oplossing voor hoteliers

oktober 26, 2023 Lindsay
Home > Press Release > RoomRaccoon lanceert de Website Builder, een alles-in-één website oplossing voor hoteliers
Dit bericht delen

(Breda) 26, oktober 2023 – RoomRaccoon, de toonaangevende cloud-based hotel management software voor onafhankelijke hotels, heeft de lancering van de verbeterde Website Builderaangekondigd. Dit omvat een complete oplossing voor het ontwerpen en ontwikkelen van websites voor hoteliers om hun online zichtbaarheid te verbeteren en directe boekingen te verhogen.

De verbeterde functie biedt hoteliers een alles-in-één oplossing voor het maken en beheren van een unieke en doeltreffende website die bezoekers omzet in betalende gasten. Met sjablonen speciaal voor hotels vereist de RoomRaccoon Website Builder geen kennis van codering en slechts minimale technische en ontwerp ervaring, waarmee het een game-changer is voor de hospitality industrie.

De belangrijkste functies van RoomRaccoon’s Website Builder zijn onder meer:

  • Website sjablonen:ontworpen voor hotels: Kies uit een reeks professioneel ontworpen sjablonen die eenvoudig kunnen worden aangepast om de unieke identiteit en stijl van elk hotel te benadrukken.
  • Mobiele responsiviteit: RoomRaccoon’s Website Builder optimaliseert websites automatisch voor mobiele responsiviteit, zodat deze er op alle apparaten goed uitzien.
  • Booking Engine integratie: Dankzij de integratie met RoomRaccoon’s booking engine zijn directe reserveringen mogelijk, waardoor de afhankelijkheid van externe boekingsplatforms afneemt en de winstgevendheid toeneemt.
  • SEO optimalisatie: Met SEO-vriendelijke functies, waaronder automatische SSL-certificering, komen websites hoger in de zoekresultaten te staan, wat leidt tot meer organisch verkeer.
  • Analyse en tracking: Volg het gebruikersverkeer en de betrokkenheid met eenvoudige integratie van populaire tools als Google Analytics, Hotjar, Hubspot en The Hotels Network.
  • Veilige en betrouwbare hosting: RoomRaccoon biedt veilige hosting, wat zorgt voor snelle laadtijden en onbezorgd gebruik voor zowel hoteliers als websitebezoekers.

 

Tymen van Dyl, oprichter en CEO van RoomRaccoon, zegt: “Nu het digitale landschap zich blijft ontwikkelen, is het voor onafhankelijke hotels steeds belangrijker om een sterke online aanwezigheid te hebben. Een goed ontworpen en functionele website is van cruciaal belang voor het aantrekken en behouden van gasten. We zijn blij dat we onze gebruikers een oplossing kunnen bieden die het proces vereenvoudigt om een aansprekende website te maken die directe boekingen stimuleert. Ons doel is om hoteliers in staat te stellen hun bedrijf te laten groeien, hun afhankelijkheid van externe boekingsplatforms te verminderen en uiteindelijk hun inkomsten te verhogen.”

De Website Builder van RoomRaccoon is nu wereldwijd beschikbaar voor hoteliers.

Over RoomRaccoon

RoomRaccoon is een bekroond hotel management systeem dat al door duizenden onafhankelijke accommodaties over de hele wereld vertrouwd wordt. Het op de cloud gebaseerde platform van RoomRaccoon stelt hoteliers en aanbieders van accommodaties in staat om met een uitgebreid assortiment producten en oplossingen de omzet te verhogen, de activiteiten te stroomlijnen en de ervaring van de gast te verbeteren. En met meer dan 400 integraties is RoomRaccoon in deze markt een van de oplossingen met de meeste connecties. RoomRaccoon is in 2017 opgericht door een hoteleigenaar en een technisch specialist en werd in 2020 en 2021 door Hotel Tech Report bekroond met de titel van beste hotel management systeem ter wereld.

Media Contact
Lindsay Krause
[email protected]

Author Image

Lindsay

Gerelateerde berichten