RoomRaccoon lanceert Online Check-Out

maart 15, 2023 Lindsay
Home > Press Release > RoomRaccoon lanceert Online Check-Out
Dit bericht delen

De nieuwe functie geeft gasten meer controle over hun verblijf door de mogelijkheid om vanuit het comfort van hun kamer uit te checken en openstaande rekeningen te voldoen.

(BREDA) 15 maart 2023. RoomRaccoon, een toonaangevend alles-in-één hotel management systeem (HMS), heeft de lancering van de nieuwe online check-out functionaliteit aangekondigd. De nieuwe functie werd tijdens de Independent Hotel Show in Amsterdam gepresenteerd door Tymen van Dyl, de CEO en oprichter van RoomRaccoon. Dit levert intuïtieve technologie waarmee gasten hun verblijf kunnen vereenvoudigen en digitaliseren.

Deze contactloze functie biedt gasten de mogelijk om, door middel van een e-mail link, openstaande rekeningen te voldoen via een van hun mobiele apparaten. Doordat uitchecken bij de receptie niet meer nodig is, is online uitchecken ideaal voor hotels die tijd willen besparen en de gastervaring in hun accommodatie willen verbeteren.

Voor Tymen van Dyl is de introductie van de online check-out functie van RoomRaccoon de volgende stap om hoteliers te voorzien van technologie waar moderne gasten naar zoeken. Hij deelt: “Tegenwoordig waarderen gasten gemak en keuze. Met de toevoeging van online uitchecken aan ons HMS kunnen klanten van RoomRaccoon een naadloos proces van boeking tot vertrek aanbieden en gasten meer controle over hun verblijf geven.”

Met de online check-out van RoomRaccoon kunnen hotels hun gasten een probleemloze betaalervaring bieden. Het systeem maakt gebruik van PSD2 SCA en PCI-compatibele betalingsgateways en combineert toonaangevende beveiligingsstandaarden en automatisering om betaalmethoden aan te bieden die gasten kennen en vertrouwen.

“De evolutie van het RoomRaccoon platform bouwt verder aan ons doel om onafhankelijke hoteliers te voorzien van slimme technologie die betere prestaties stimuleert en een gastervaring biedt die zowel persoonlijk als modern is. We zijn gemotiveerd om ons platform uit te breiden tot de meest complete HMS op de markt en een vijf-sterren ervaring te bieden aan onze klanten en hun gasten,” zegt van Dyl.

Over RoomRaccoon

RoomRaccoon is een bekroond hotel management systeem dat al door duizenden onafhankelijke accommodaties over de hele wereld vertrouwd wordt. Het op de cloud gebaseerde platform van RoomRaccoon stelt hoteliers en aanbieders van accommodaties in staat om met een uitgebreid assortiment producten en oplossingen de omzet te verhogen, de activiteiten te stroomlijnen en de ervaring van de gast te verbeteren. En met meer dan 400 integraties is RoomRaccoon in deze markt een van de oplossingen met de meeste connecties. RoomRaccoon is in 2017 opgericht door een hoteleigenaar en een technisch specialist en werd in 2020 en 2021 door Hotel Tech Report bekroond met de titel van beste hotel management systeem ter wereld.

Media contact

Lindsay Krause

[email protected]

Author Image

Lindsay

Gerelateerde berichten