RoomRaccoon onthult nieuwe update op Check-In Hospitality Summit

oktober 6, 2022 Lindsay
Home > Press Release > RoomRaccoon onthult nieuwe update op Check-In Hospitality Summit
Dit bericht delen

(Breda) 6 oktober 2022 – RoomRaccoon, een toonaangevend bedrijf voor alles-in-één hotelmanagementsystemen, heeft de nieuwste versie van zijn platform aangekondigd. Het nieuwe ontwerp werd onthuld tijdens de jaarlijkse Check-In Hospitality Summit van RoomRaccoon in Breda. Het biedt eenvoudigere, gebruikersgerichte technologie voor hotels om hun bedrijf te beheren, te promoten en te laten groeien.

Deze versie introduceert nieuwe navigatieschermen die zijn ontworpen om de gebruikerservaring te verbeteren en hotels mee te nemen naar het nieuwe tijdperk van hotelbeheer. De visuele verfijningen en de verbeterde navigatie maken het platform gebruiksvriendelijker en weerspiegelen de innovatieve kracht van RoomRaccoon.

Nadja Buckenberger, de oprichter en CPO bij RoomRaccoon, deelde: “De ontwikkeling van het platform van RoomRaccoon zet ons doel voort om hoteliers te voorzien van slimme technologie die toegankelijk is en leidt tot betere prestaties. Het nieuwe ontwerp stelt hoteliers in staat om hun hotel beter en eenvoudiger te beheren.”

“Een van de uitdagingen waarmee wij als all-in-one oplossing worden geconfronteerd, is het effectief tonen van al onze modules op een overzichtelijke en gemakkelijk te navigeren manier. De nieuwe navigatiefunctie zorgt voor meer zichtbaarheid van al onze modules, zodat onze gebruikers echt kunnen profiteren van het hele platform.”

Het nieuwe navigatiedashboard omvat:

Overzicht: Het nieuwe design benadrukt drie van RoomRaccoon’s primaire modules: Reserveringen, Channel Manager en Marketplace.

Marketplace:Het marketplace-scherm toont alle beschikbare verbindingen en integraties die RoomRaccoon heeft met zijn partners.

Favorieten: Het nieuwe systeem is voorzien van een favorietensectie waarmee hoteliers hun dashbord kunnen personaliseren met veelgebruikte modules.

Uitklapbaar menu: Met de nieuwe zijbalk kunnen gebruikers de menuweergave uit- of inklappen voor een meer gestroomlijnde ervaring.

Schakelen tussen locaties: Voor klanten met meerdere locaties is er nu een schakelfunctie waarmee je met één klik naadloos door de verschillende locaties kunt navigeren.

Nadja Buckenberger vult aan: “De mobiele navigatie is veel gebruiksvriendelijker, zodat hoteliers echt altijd en overal hun hele accommodatie kunnen beheren.”

Over RoomRaccoon

RoomRaccoon is een bekroond hotel management systeem dat al door duizenden onafhankelijke accommodaties over de hele wereld vertrouwd wordt. Het op de cloud gebaseerde platform van RoomRaccoon stelt hoteliers en aanbieders van accommodaties in staat om met een uitgebreid assortiment producten en oplossingen de omzet te verhogen, de activiteiten te stroomlijnen en de ervaring van de gast te verbeteren. En met meer dan 400 integraties is RoomRaccoon in deze markt een van de oplossingen met de meeste connecties. RoomRaccoon is in 2017 opgericht door een hoteleigenaar en een technisch specialist en werd in 2020 en 2021 door Hotel Tech Report bekroond met de titel van beste hotel management systeem ter wereld.

Media contact

Lindsay Krause

[email protected]

Author Image

Lindsay

Gerelateerde berichten