RoomRaccoon werkt samen met Hotels for Trees

mei 9, 2023 Lindsay
Home > Press Release > RoomRaccoon werkt samen met Hotels for Trees
Dit bericht delen

Met de samenwerking draagt RoomRaccoon namens alle gebruikers wereldwijd bij aan Hotels for Trees.

(BREDA). 9 mei 2023. RoomRaccoon, toonaangevend technologiebedrijf voor hotel management, heeft een samenwerking aangekondigd met Hotels for Trees, een non-profitorganisatie die bijdraagt aan herbebossingsprojecten over de hele wereld.

De Hotel for Trees Foundation levert een concrete bijdrage aan een groenere wereld door één nieuwe boom aan te planten voor iedere dag dat een gast ervoor kiest om de kamerschoonmaak over te slaan. Sinds de oprichting in 2021 heeft Hotels for Trees meer dan 132.500 bomen bijgedragen aan (her)bebossingsprojecten in Nederland, Portugal, Spanje, Oeganda, Madagaskar, Mexico, Borneo, Vietnam, Bolivia en Ghana en blijft het zijn wereldwijde aanwezigheid uitbreiden.

“We zijn er trots op om samen te werken met Hotels for Trees en hun doel actief te promoten bij onze gebruikers. De samenwerking opent een nieuwe weg voor RoomRaccoon, waarbij we met de hulp van onze klanten een tastbaar verschil kunnen maken, iets terug kunnen geven en zo een meer duurzame hotelindustrie kunnen creëren”, zegt Tymen van Dyl, CEO en oprichter van RoomRaccoon.

Om de start van de samenwerking te vieren, financiert RoomRaccoon de aanplanting van 100 bomen. Dat is er één voor iedere werknemer. RoomRaccoon zal Hotels for Trees actief promoten bij de duizenden gebruikers over de hele wereld en zal ervoor zorgen dat het bedrijf namens zijn gebruikers ietsterug doet in de vorm van donaties.

Floris Licht, Chief Tree Planting Officer van Hotels for Trees, deelt: “Met onze huidige 152 partners in 20 verschillende landen planten we gemiddeld 400 bomen per dag en met de steun van partners zoals RoomRaccoon is het doel om tegen 2025 minimaal 1 miljoen bomen per jaar te halen. We zijn erg enthousiast over deze samenwerking en kijken ernaar uit om samen veel bomen te planten en bij te dragen aan een groenere hotelwereld.”

Over Hotels for Trees

De Hotels for Trees Foundation draagt direct bij aan een groenere hotelindustrie. Een hotelwereld waarin elke keer dat een gast ervoor kiest om de dagelijkse schoonmaak van de kamer over te slaan, een nieuwe boom wordt geplant. De impact van deze groene keuze is de volgende dag al te zien op de website van Hotels for Trees en draagt direct bij aan (her)bebossingsprojecten van partner Trees for All over de hele wereld.

Over RoomRaccoon

RoomRaccoon is een bekroond hotel management systeem dat al door duizenden onafhankelijke accommodaties over de hele wereld vertrouwd wordt. Het op de cloud gebaseerde platform van RoomRaccoon stelt hoteliers en aanbieders van accommodaties in staat om met een uitgebreid assortiment producten en oplossingen de omzet te verhogen, de activiteiten te stroomlijnen en de ervaring van de gast te verbeteren. En met meer dan 400 integraties is RoomRaccoon in deze markt een van de oplossingen met de meeste connecties. RoomRaccoon is in 2017 opgericht door een hoteleigenaar en een technisch specialist en werd in 2020 en 2021 door Hotel Tech Report bekroond met de titel van beste hotel management systeem ter wereld.

Media contact

Lindsay Krause

[email protected]

Author Image

Lindsay

Gerelateerde berichten