RoomRaccoon werkt samen met The Hotels Network om voor meer directe boekingen te zorgen

juni 28, 2023 Lindsay
Home > Press Release > RoomRaccoon werkt samen met The Hotels Network om voor meer directe boekingen te zorgen
Dit bericht delen

De samenwerking tussen RoomRaccoon en The Hotels Network stelt onafhankelijke hoteliers in staat om geavanceerde tools te gebruiken om gasten tijdens het hele boekingsproces te betrekken en te overtuigen.

(Breda), 29 juni 2023 – RoomRaccoon, een toonaangevende oplossing voor hotel management voor onafhankelijke hotels, heeft een strategische samenwerking met The Hotels Network (THN) aangekondigd. THN is een full stack groeiplatform voor hotels, waarmee de boekingsstrategie en de ervaring van gasten naar het volgende niveau getild kan worden.

De tweerichtingsintegratie tussen de hotel management software van RoomRaccoon en de technologie van THN zal hoteliers geavanceerde tools en realtime directe inzichten in de verschillende kanalen bieden. Ook kan het boekingsgedrag van gasten in kaart worden gebracht en helpen om een naadloze en gepersonaliseerde boeking ervaring voor gebruikers te creëren waardoor de conversie van boekingen op je eigen website verhoogt.

Steven Reffin, Head of Partnerships bij RoomRaccoon, zegt: “We zijn enthousiast over de samenwerking met The Hotels Network. Deze integratie sluit perfect aan bij onze missie om hoteliers gebruiksvriendelijke technologie te bieden waarmee ze kunnen presteren in de competitieve hospitality industrie van vandaag. Door onze expertise op het gebied van hotelmanagement software te combineren met de geavanceerde functies van THN, zijn we ervan overtuigd dat onze gebruikers aanzienlijke verbeteringen zullen zien in hun directe boekingen en de tevredenheid van gasten.”

Juanjo Rodriguez, CEO van The Hotels Network, deelt: “De samenwerking tussen THN en RoomRaccoon biedt een unieke allesomvattende oplossing dat gebruik maakt van de kracht van geautomatiseerde technologie om de kanalen voor directe boekingen van hotels te versterken. Door het online boekingsproces te personaliseren en de conversieratio’s te verbeteren, zijn we in staat om de gastervaring naar een hoger niveau te tillen en tegelijkertijd de inkomsten te verhogen. De platforms vormen een ideale combinatie, waarbij de nieuwe alliantie een substantiële toegevoegde waarde levert aan klanten wereldwijd.”

De RoomRaccoon en The Hotels Network integratie is nu beschikbaar voor hoteliers over de hele wereld.

Over The Hotels Network

The Hotels Network is een innovatief technologiebedrijf dat al met meer dan 19.000 hotels over de hele wereld samenwerkt. Het bedrijf biedt klanten een full stack groeiplatform om hun directe kanaal aan te drijven. Door gebruik te maken van een reeks geïntegreerde functies en analyses, kunnen hotels tijdens het gehele traject gasten aantrekken, betrekken en overhalen naar hun eigen website. Naast prijsvergelijking, een samenvatting van beoordelingen en opties voor personalisatie, maakt THN’s Predictive Personalisation gebruik van geautomatiseerde technieken om het gedrag van gebruikers te voorspellen om zo de boodschap en het aanbod voor iedere gebruiker te personaliseren. THN is er trots op te zijn erkend voor de productinnovaties, snelle groei en unieke werkcultuur van het bedrijf. Recentelijk heeft THN de Best Direct Booking Tool voor 2023 gewonnen bij de prestigieuze Hotel Tech Awards.

Kijk voor meer informatie op thehotelsnetwork.com

Over RoomRaccoon

RoomRaccoon is een bekroond hotel management systeem dat al door duizenden onafhankelijke accommodaties over de hele wereld vertrouwd wordt. Het op de cloud gebaseerde platform van RoomRaccoon stelt hoteliers en aanbieders van accommodaties in staat om met een uitgebreid assortiment producten en oplossingen de omzet te verhogen, de activiteiten te stroomlijnen en de ervaring van de gast te verbeteren. En met meer dan 400 integraties is RoomRaccoon in deze markt een van de oplossingen met de meeste connecties. RoomRaccoon is in 2017 opgericht door een hoteleigenaar en een technisch specialist en werd in 2020 en 2021 door Hotel Tech Report bekroond met de titel van beste hotel management systeem ter wereld.

Media contact

Lindsay Krause

[email protected]

Author Image

Lindsay

Gerelateerde berichten