RoomRaccoon biedt directe integratie aan met Akia om de gast communicatie in hotels te optimaliseren

augustus 29, 2023 Lindsay
Home > Press Release > RoomRaccoon biedt directe integratie aan met Akia om de gast communicatie in hotels te optimaliseren
Dit bericht delen

RoomRaccoon’s gebruikers wereldwijd kunnen profiteren van een directe API-integratie met Akia, hiermee breekt een nieuw tijdperk van naadloze en gepersonaliseerde gast communicatie en management aan.

(Breda) 29 augustus 2023 – RoomRaccoon, een toonaangevend hotel management systeem voor onafhankelijke hotels, werkt nu samen met Akia, een innovatief platform voor het optimaliseren van klantrelaties door middel van gast communicatie. De samenwerking is opgezet om eventuele belemmeringen in het gasttraject te elimineren en hoteliers één platform te bieden voor het beheren van alle contactmomenten.

Voor RoomRaccoon gebruikers is dit de eerste integratie die de kracht van tekstberichten gebruikt om de gastervaring te verbeteren. Het is voor gasten niet nodig om een app te downloaden of in te loggen, waardoor de hele ervaring wordt gestroomlijnd en ze eenvoudig kunnen communiceren met de accommodatie.

“Met de integratie van RoomRaccoon met Akia start een tijdperk van ongeëvenaarde gast communicatie en management, waarbij een nieuwe standaard voor naadloze en gepersonaliseerde hospitality ontstaat,” zegt Ryan Kanoknukulchai, COO bij Akia.

“Dit is een waardevolle toevoeging aan de RoomRaccoon Marktplaats,” zegt Steven Reffin, Head of Partnerships bij RoomRaccoon. “De nieuwe integratie zorgt voor real-time synchronisatie van gast communicatie met RoomRaccoon’s reserveringsgegevens, zodat hotels gasten op een gepersonaliseerde en tijdige manier kunnen benaderen. Door het centraliseren van de communicatie met gasten en het reserveringsbeheer kan het hotelpersoneel bovendien handmatige taken verminderen en profiteren van geoptimaliseerde bedrijfsvoering, waardoor de algehele gastervaring wordt verbeterd.”

RoomRaccoon’s integratie met Akia is nu beschikbaar voor hoteliers wereldwijd.

Over Akia

Akia is een geautomatiseerd platform dat is ontworpen om de activiteiten van hospitality bedrijven te stroomlijnen voor het optimaliseren van klantrelaties. Akia integreert met andere bedrijven, waaronder management systemen en hardware platforms, om klanten in staat te stellen nog meer te bereiken door middel van communicatie.

Voor meer informatie, bezoek www.akia.com.

Over RoomRaccoon

RoomRaccoon is een bekroond hotel management systeem dat al door duizenden onafhankelijke accommodaties over de hele wereld vertrouwd wordt. Het op de cloud gebaseerde platform van RoomRaccoon stelt hoteliers en aanbieders van accommodaties in staat om met een uitgebreid assortiment producten en oplossingen de omzet te verhogen, de activiteiten te stroomlijnen en de ervaring van de gast te verbeteren. En met meer dan 400 integraties is RoomRaccoon in deze markt een van de oplossingen met de meeste connecties. RoomRaccoon is in 2017 opgericht door een hoteleigenaar en een technisch specialist en werd in 2020 en 2021 door Hotel Tech Report bekroond met de titel van beste hotel management systeem ter wereld.

Media contact

Lindsay Krause

[email protected]

Author Image

Lindsay

Gerelateerde berichten